Öz Büro İş Sendikası Öz Büro İş Sendikası

Sendikamızdan Haberler

TÜBİTAK GEBZE ŞUBEMİZİN 1. OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

06.07.2025
Öz Büro İş Sendikası TÜBİTAK Gebze Şubemizin 1. Olağan Genel Kurulu, 06.07.2025 tarihinde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Genel Kurulumuzun açılış konuşmasını yapan, Şube Sekreterimiz Fatih ÇELİKEL, “Hepinizi şahsım ve Öz Büro İş Sendikası adına saygı ve sevgiyle selamlıyor, TÜBİTAK Gebze Şubemizin 1. Olağan Genel Kurulu’na ‘Hoş geldiniz’ diyorum” ifadelerini kullanarak, Divan için önerge istedi. Divan önergesi okundu ve oy birliğiyle oluşturuldu.

Genel Başkanımız Divan Başkanı olarak ülkemiz genelindeki orman yangınlarında hayatını kaybedenleri anarak başladığı sözlerine, hem ülkemizin çalışma yaşamına ilişkin hem de özel olarak TÜBİTAK süreciyle ilgili düşüncelerini Genel Kurul ile paylaştı. Gündem maddeleri tek tek icra edildi.

Müteşebbis Şube Başkanı Enes AYDIN, kısa bir konuşma yaparak Genel Kurul’u selamladı. Divan tarafından zorunlu organlara adaylık müracaatları ilan edildi.

Tek listeyle yapılan Genel Kurul’da, Cem KARA Şube Başkanlığı’na, Fatih ÇELİKEL, Yunus ŞEKERCİ, Esra ÖZKAN ve Vedat YALÇINKAYA, Yönetim Kurulu üyeliklerine seçildiler.

Genel Kurul’un TÜBİTAK emekçileri başta olmak üzere, Sendikamıza ve çalışma yaşamına hayırlı olmasını diliyoruz.